ngnb_Paul_Korver_web

Telefoon 020 301 66 58
Mobiel 06 49 35 19 52
e-mail: p.korver@ngnb.nl

Paul Korver behaalde aan de Universiteit van Amsterdam een master in staats- en bestuursrecht en een master in nieuwste geschiedenis. Tijdens zijn studie was hij voorzitter van de Facultaire Studentenraad der Geesteswetenschappen en liep hij stage bij een advocatenkantoor te Amsterdam waar hij kennis maakte met het civiele recht. Daarnaast was hij onderzoeksassistent International Refugee Law bij de UvA.
Paul heeft na zijn rechtenstudie als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Almere gewerkt waar hij van meet af aan processtukken schreef, optrad in bezwaar- en beroepschriftprocedures en cliënten bijstond op hoorzittingen.

Sinds 1 juni 2014 is Paul verbonden aan ngnb advocaten, waar hij zich verder zal bekwamen in het bestuursrecht en het vastgoedrecht en zich de geïntegreerde aanpak die ngnb voorstaat eigen zal maken. Paul houdt van het debat, is onderzoekend en leergierig. Hij wil weten hoe het recht wérkt in de praktijk, en hoe het ingezet kan worden om ontwikkelingen verder te brengen. Hij heeft de ambitie een scherp adviseur en vaardig procesadvocaat te worden.