Hava Sevim

Hava Sevim

telefoon: 020 – 301 6658

mobiel: 06 – 45 29 10 39

e-mail: hava.sevim@ngnb.nl

download visitekaartje (v-card)

 

Hava Sevim studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en behaalde een master in staats- en bestuursrecht. Sinds oktober 2017 is zij verbonden aan ngnb en in februari 2018 is zij beëdigd als advocaat. Hava richt zich zowel op advisering als procesvoering in het vastgoedrecht.  Zij heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan, in het bijzonder in het adviseren van en procederen voor woningcorporaties over het beheer van vastgoed. Denk daarbij aan geschillen over onrechtmatig gebruik (onderhuur), voortzettingsgeschillen na het overlijden van de huurder, overlast en onderhoud. Zij staat ook commerciële en particuliere verhuurders bij terwijl huurders eveneens hun weg naar haar kunnen vinden. Vanwege haar bestuursrechtelijke achtergrond heeft ook het snijvlak van publiek- en privaatrecht haar belangstelling.

Hava heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied met subrechtsgebieden geregistreerd:

Huurrecht:

– bedrijfsruimte

– woonruimte

Op grond van deze registratie is zij verplicht op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen.