Stan Baggen

Stan Baggen

telefoon: 020 – 301 66 53
mobiel: 06 – 12 55 84 23
e-mail: s.baggen@ngnb.nl
download visitekaartje (v-card)

Texto en espaƱol aqui

 

Stan Baggen is sinds 2001 advocaat te Amsterdam. Aanvankelijk werkt hij bij Kennedy Van der Laan advocaten maar al in 2005 richt hij, samen met Tom Nieuwenhuijsen en Amma Grapperhaus, ngnb advocaten op. In 2011 maakt Stan een nieuwe sprong. Hij vertrekt naar Spanje om daar vanuit Barcelona de advocatuur te beoefenen. Stan wordt volwaardig Spaans advocaat en in 2016 begint hij samen met Victoria Sibbing een eigen kantoor in het centrum van Barcelona. Uiteindelijk keert Stan terug uit Spanje en naar ngnb advocaten.

Stan is zowel Nederlands als Spaans advocaat. Bij ngnb advocaten beoefent hij de Nederlandse advocatuur met een nadruk op vastgoed en volkshuisvesting enerzijds en de internationale handels- en transportpraktijk anderzijds. Stan adviseert graag over de totstandkoming van allerhande, al dan niet internationale, overeenkomsten en heeft daarnaast een ruime proceservaring, zowel ten overstaan van de rechter als bij internationale arbitrage.

 

Naast zijn praktijk als Nederlands advocaat blijft Stan Baggen ook de Spaanse advocatuur beoefenen. Hij doet dat niet vanuit ngnb maar als zelfstandig eenmanskantoor. Stan blijft voor zijn Spaanse praktijk nauw samenwerken met zijn voormalige kantoorgenoot Victoria Sibbing. Voor meer informatie over die praktijk: www.sibbingbaggen.com.

 

Stan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

– Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen.